Termeni și Condiții

TERMENII SI CONDITII

 

Termeni si conditii de utilizare

Bine ați venit la magazinul online COZONACUL DE AUR, unicul magazin virtual care îi poartă pe împătimiții bunătățurilor moldovenești în lumea creațiilor maeștrilor brutari, oferindu-le posibilitatea de a cumpăra produsele si de a le avea livrate acasă - direct de la fabrică.

SC VATRA DOMNEASCA SRL vă ofera accesul la site-ul www.cozonaculdeaur.ro și utilizarea acestuia sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor, de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile ce reglementează utilizarea acestui site web, precum și modalitatea de achiziționare a produselor noastre.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

DREPTURILE DE AUTOR

Acest site este administrat de SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. Întregul conținut al  acestor pagini este protejat prin legislația românească și internațională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. Nu aveți permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date) din diferite zone ale paginilor acestui site, fără acordul scris al SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. Folosirea fără acordul scris al SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea și utilizarea acestei pagini, va asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei și a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții. SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu creează obligații în sarcina SC VATRA DOMNEASCA S.R.L.

CONDIȚII DE RETURNARE

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiti atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumiti de produsele comandate, le puteți returna iar noi vă vom restitui contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de a fi deschise, doar în momentul primirii, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, sau anunțând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, prin formularul din pagina Livrare și retur în cazul în care produsul primit nu este cel comandat, iar clientul nu a fost de față la livrarea acestuia (ex: o alta persoană primește pachetul si îl acceptă fără a-l verifica). În cererea de retur nu uitați să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 calendaristice de zile de la data primirii returului.

!IMPORTANT - Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Restituirea plății va fi făcută prin transfer bancar către datele furnizate de client in formularul de returnare.


Orice retur care nu respectă condițiile de mai jos va fi refuzat.

Condiții de returnare

1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER livrată direct la adresa indicată, din emailul primit. 

2. Dacă nu primiți același produs pe care l-ați comandat, produsul se poate returna fără a plăti taxa tur-retur.

 

- Toate produsele au termen de expirare prevăzute pe ambalajul propriu iar, pentru deficiențele de calitate prevăzute în HG 665/1995, reclamațiile întemeiate vor fi rezolvate de către SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. prin înlocuire, remediere sau restituirea contravalorii după caz, conform legi 449/2003.

 

- Cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de către SC VATRA DOMNEASCA S.R.L.

 

- Consumatorul nemulțumit de modul de rezolvare a reclamației sale poate să se adreseze, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor sau, după caz, instanțelor judecătorești competențe.

 

CONFIDENȚIALITATE

 

SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. Prin completarea și trimiterea formularului de comandă de pe site, sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC VATRA DOMNEASCA S.R.L., care își rezervă dreptul de a prelucra și utiliza pentru acțiuni de facturare, dar si in folosul de Cookies - fără alte obligații și plăți ulterioare față de persoana dvs. Politica de Cookies o puteți citi AICI.

 

SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

 

PROMOŢII

 

 

NEWSLETTER ȘI ALTE INFORMAȚII

 

Abonarea la newsletter esta opțională, gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vina de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

 

Echipa S.C. VATRA DOMNEASCA S.R.L. nu închiriază, vinde sau înstrăinează sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege.

 

METODE DE PLATĂ

 

S.C. VATRA DOMNEASCA S.R.L. vă pune la dispoziție atât posibilitatea plății cu cardul cât si plata la primirea coletului (ramburs). Plățile online, făcute cu cardul sunt efectuate prin partenerul nostru Netopia Payments, iar atât cardurile VISA cât si MASTERCARD sunt acceptate. Plata ramburs se va efectua soferului care va livra produsele.

 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

 

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român. Orice conflict apărut între SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

 

SC VATRA DOMNEASCA S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil.